Gezinswoningen Spoorstraat Diepenbeek

Locatie: Spoorstraat, 3590 Diepenbeek

Verkoop / verhuur: voor verkoop

Projectbeschrijving

Deze 4 moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en ruime tuin zijn gelegen aan een nieuw te realiseren autoluw binnengebied aan de Spoorstraat te Diepenbeek, nabij het centrum. De woningen worden volledig afgewerkt. In de uiteindelijke afwerking en gekozen materialen heeft de koper keuzevrijheid. Hiervoor zijn ruime budgetten voorzien. De woningen worden gerealiseerd met het oog op energiezuinigheid (e-peil <20) en comfort. Ze worden voorzien van vloerverwarming, dubbele isolerende beglazing in thermisch onderbroken aluminium profielen en geïsoleerd volgens de nieuwste normeringen. De verwarming in de woningen wordt gerealiseerd door geothermische warmtepompen die in de zomerdagen ook kunnen voorzien in passieve koeling. Dankzij het BEN-label geniet u de eerste 5 jaar 50% korting op uw onroerende voorheffing.

Financieel

De verkoop geschiedt onder 12% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel. Deze woningen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. De vermelde prijzen zijn exclusief kosten. Meer info over de 6% BTW regeling kan je hier terugvinden. 

Indeling

Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, berging voorzien van de nodige aansluitingen, open leefruimte met volledig uitgeruste keuken, eetplaats en zithoek dat via schuifraam toegang verleent tot de tuin, carport.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer en technische ruimte.

Overzicht

Nr.TypePrijsSlk.Woonopp.Grondopp.PlanLastenboek
Beschikbaar1EengezinswoningOp aanvraag3156 m²246 m²DownloadOp aanvraag
Beschikbaar2EengezinswoningOp aanvraag3156 m²212 m²DownloadOp aanvraag
Beschikbaar3EengezinswoningOp aanvraag3Op aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Verkocht4EengezinswoningOp aanvraag3Op aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag

Heb je interesse in dit project?

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier, en we nemen spoedig contact met je op.